VACATURE | Parttime Catering-medewerker

Doordeweeks werken tussen 8.00 uur en 14.00 uur als parttime cateringmedewerker bij onze klant in Sittard-Geleen? Reageer!

Jouw werkplek
Als Limburgse organisatie willen we onze klanten in Limburg volledig ontzorgen op het gebied van eten en drinken binnen hun bedrijf of instelling. Bij onze klant in Sittard komen werk en plezier samen in een duurzame, multifunctionele, hippe en toekomstgerichte plek. Limburg Catering verzorgt hier op een passende, gastvrije manier de catering en we zijn daarom op zoek naar parttime cateringmedewerkers die passen binnen ons leuke team.

Ons recept voor een goede work-life balance:
– Passende werktijden in overleg te bepalen.
– Doordeweeks.
– Werkdagen in overleg af te stemmen.
– Leuke en goede arbeidsvoorwaarden.
– Veel werkplezier als jij te typeren bent als een echte “foodie” of gastvrouw.
– Creativiteit en kwaliteit bij de bereiding en presentatie van ons aanbod.
– Het afrekenen van de producten bij de kassa en letten op de voorraad.
– Leuk en divers klantcontact; een “smakelijk eten” en glimlach kan er bij jou altijd vanaf.
– Een werkomgeving waar wordt gewerkt volgens hygiëne en met kwaliteit.
– Weinig reistijd; want je woont in de omgeving Sittard-Geleen en/of je bent in het bezit van het rijbewijs. Je bent dus altijd lekker snel op je werk en ook weer snel thuis, want je parkeert gratis voor de deur.  

Voorwaarden
Start: Zo snel als mogelijk.
Werktijd: Tussen 8.00 uur en 14.00 uur.

Werkdagen: Maandag t/m vrijdag voor 20 à 25 uur.

Inzetbaarheid: Flexibel. Min.2 – max. 5 dagen o.b.v. gezamenlijk overleg.
Toepassing: Landelijke CAO Hospitality.

Zin om te starten?
Om te reageren op de sollicitatie: Mail je CV met korte motivatie naar l.van.den.hoogen@limburgcatering.nl

Onze P&O adviseur Lidewij van den Hoogen laat je vervolgens op korte termijn weten of we een kennismakingsgesprek zullen inplannen. Je hoort altijd van ons! Even “meekijken in de keuken” is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicole van Ouwerkerk (Operationeel Manager) op 06-13 37 25 95.

Meer info over ons:

Kwaliteit, flexibiliteit, hygiëne en gezonde voeding zijn onze speerpunten. En onze klanten doen door ons in te zetten als vanzelf aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We richten ons op gezondheidszorg, MKB-plus-bedrijven, onderwijs en (semi-) publieke instanties. Wij werken niet met standaard diensten en producten. Zoals onze naam al doet vermoeden, werken wij veelal met regionale leveranciers en producten. Wij leveren altijd maatwerk, waarbij we vasthouden aan onze klantgerichtheid en service met een glimlach. Wil je graag nog meer weten: www.limburgcatering.nl

Bedankt voor de genomen moeite en hopelijk tot snel!