Limburg Catering nieuws

Het laatste nieuws lees je hieronder.

 • Personeelsuitje Limburg Catering
  Gisteren vierde Limburg Catering het 10-jarig bestaansjubileum met haar medewerkers bij Nederlands mooiste dierentuin, de GaiaZOO! Na een bezoek aan het park bedankten eigenaren Roger..
  Lees verder
 • Maud bijna in de prijzen tijdens de Week van de Catering
  Afgelopen week (de ‘Week van de Catering’) werden tijdens een groot, feestelijk event de Gouden CateRingen uitgereikt. Er waren kanshebbers in 3 categorieën, te weten..
  Lees verder
 • Vacature: Parttime cateringmedewerker (Elsloo)
  Maandag t/m vrijdag van 09.30-13.30u werken als parttime cateringmedewerker bij onze klant L’ambassadeur in Elsloo? Let op: je krijgt een rechtstreeks contract van ons(we zijn..
  Lees verder
 • Stamicarbon (Sittard) kiest voor Limburg Catering
  Met ingang van 1 oktober mag Limburg Catering zich officieel cateringpartner noemen van Stamicarbon. Stamicarbon, wereldmarktleider in ontwerp, licentieverlening en ontwikkeling van ureumfabrieken voor de kunstmestindustrie, is gevestigd..
  Lees verder
 • Join us at SPAREground (@PITground)!
  Sinds enige weken verrichten wij de catering- en banquetingactiviteiten bij onze nieuwe opdrachtgever PITground te Sittard. De afgelopen dagen zijn de eerste buitenlandse studenten ingehuisd..
  Lees verder
 • Limburg Catering nieuwe cateringpartner Fontys (Limburg)
  Sinds de start van het nieuwe studiejaar (2021/2022) is Limburg Catering de nieuwe cateringpartner voor de locaties van Fontys Hogescholen, in Sittard en Venlo. Het..
  Lees verder
 • Uitbreiding dienstverlening Zuyderland
  Sinds kort hebben we onze dienstverlening bij Zuyderland, locatie Parklaan te Sittard, uitgebreid. Behalve onze cateringservices verrichten we op deze locatie nu ook facility services…
  Lees verder
 • Gastvrijheid in de catering
  Limburg Catering feliciteert haar medewerkers met het behalen van het certificaat Gastvrijheid in de Catering!! Hartelijk dank aan het FNV voor de uitgezette acties in..
  Lees verder
 • Fijne feestdagen
  Afgelopen jaar moesten we ons met z’n allen aanpassen aan de ongekende situatie. Dat vergde meer dan ooit creativiteit en flexibiliteit van iedereen. Dan is..
  Lees verder
 • Glimp van onze nieuwe bedrijfskleding
  Bij deze een glimp van onze nieuwe bedrijfskleding incl. nieuw logo en nieuwe huisstijl. Binnenkort ziet u meer op onze vernieuwde website. Met dank aan Pascal..
  Lees verder
 • Een bedankje voor onze medewerkers
  Ondanks het feit dat de Week van de Catering dit jaar, i.v.m. COVID-19, niet door is gegaan, heeft Limburg Catering al haar medewerkers toch in het zonnetje..
  Lees verder
 • Nieuwe huisstijl voor Limburg Catering
  Wij hebben de afgelopen periode niet stilgezeten! Vol trots kunnen we het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijl tonen. De komende periode zal onze huisstijl..
  Lees verder
 • Vernieuwde visie en missie
  Ondanks de COVID-19-periode hebben wij bij Limburg Catering niet stilgezeten. Met de stakeholders van Limburg Catering, Patrick Wiggerman, Roger Daemen en Ben Theeuwen, i.s.m. het management van Limburg Catering hebben..
  Lees verder

Limburg
Catering

Een dynamische en inclusieve cateringorganisatie, die zich richt op gezondheidszorg, MKB-plus-bedrijven, onderwijs en (semi-) publieke instanties. Wij werken niet met standaard diensten en producten. Zoals onze naam al doet vermoeden, werken wij veelal met regionale leveranciers en producten. Gezonde voeding is daarbij een speerpunt. Wij leveren altijd maatwerk.

Neem contact op ⟶