Limburg Catering tekent samenwerkingscontract met ZOwonen

Onlangs hebben Ben Theeuwen (directeur Limburg Catering) en Janine Godderij (directeur-bestuurder van ZOwonen) een samenwerkingsovereenkomst getekend. ZOwonen biedt betaalbare huurwoningen waarin mensen samen wonen, werken en leven in een omgeving waarin ze zich gelukkig en veilig voelen. In mei van dit jaar opent ZOwonen een nieuwe locatie aan de Engelenkampstraat te Sittard. Op deze locatie zal Limburg Catering alle catering en een aantal aanvullende facilitaire diensten verzorgen.

“ZOwonen is een schoolvoorbeeld van een sociaal betrokken organisatie. Ze werken graag met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en kopen waar mogelijk bij voorkeur lokaal in. Beide zaken zijn Limburg Catering op het lijf geschreven en we zijn er trots op dat we voor ZOwonen aan de slag mogen”, aldus Ben Theeuwen.

De nieuwe locatie is gevestigd in een voormalig schoolgebouw en past om die reden uitstekend bij de identiteit van ZOwonen. ZOwonen wil haar bewoners namelijk helpen bij het werken aan hun perspectieven en ontwikkeling en daar sluit een voormalige schoolomgeving prachtig bij aan.