Fontys Venlo wint Gouden CateRing voor beste locatie

Bericht van website Fontys)

Het zijn de Televizierringen onder de medewerkers in de catering: de Gouden CateRingen. Het team van Fontys Venlo nam één van de hoofdprijzen mee naar huis en mag zich een jaar lang de ‘Beste locatie’ van Nederland noemen.

De Gouden CateRingen maken deel uit van De Week van de Catering, waarin medewerkers op verschillende manieren in het zonnetje gezet worden. De uitreiking van de ringen, in de categorieën ‘Leukste team’, ‘Beste locatie’ en ‘Leukste collega’, is het afsluitende hoogtepunt.

De gouden ring voor ‘Beste locatie’ prijkt al een aantal dagen op de toonbank van de Limburgse kantine. Cateringmanager Agnes Hendriks van Limburg Catering kan haar geluk niet op. “We hebben gewonnen van de ruim vierhonderd teams die meededen. Dat wij deze prijs mee naar huis hebben mogen nemen is een enorm compliment.”

De cateringmanager is van mening dat de klantvriendelijkheid binnen haar team en de variatie aan producten ervoor gezorgd hebben dat Venlo de prijs in ontvangst heeft mogen nemen. “Iedere dag zien we medewerkers en studenten voorbijkomen die zeggen dat zij op ons gestemd hebben. Volgens hen is deze prijs ons gegund, dus dat zegt genoeg.” [Noëlle van den Berg, Fontys]