Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
WOZL Sourethweg Heerlen Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt exploiteren de bedrijfskantine en zorgen voor de koffievoorziening
Limburg Catering exploiteert de bedrijfscatering en de koffievoorziening van WOZL, aan de Sourethweg in Heerlen. Hier worden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor ingezet.
Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten levert Limburg Catering goedkope dienstverlening voor haar opdrachtgever, maar biedt tevens de kans aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in de toekomst doorstromen naar een reguliere functie in het bedrijfsleven.

Over WOZL Sourethweg Heerlen

De afkorting WOZL betekent: Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid-Limburg. WOZL, opgericht door 11 gemeenten binnen Parkstad / Heuvelland als Gemeenschappelijke Regeling, voert de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) uit. WOZL helpt in deze regio ruim 3900 mensen aan passend werk. Vele handen maken licht werk. Vandaar ook dat WOZL niet door 1 gemeente gedragen wordt, maar door 11 gemeenten; 11 gemeenten die allemaal hun bijdrage leveren om van WOZL een succes te maken: Brunssum, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal. WOZL Beschut 2.0 is gespecialiseerd in het assembleren en handmatig of machinaal verpakken van (vaak) grote hoeveelheden non-foodproducten. Het accent ligt op procesmatige activiteiten met een hoge arbeidsintensiteit, grote routine en grote volumes. De dienstverlening varieert van assemblage en verpakken tot licht industrieel werk. WOZL Beschut 2.0 levert opdrachtgevers diensten als goederenontvangst, -opslag en -beheer, orderpicking, assemblage/sorteren, modificatie van verpakking, transport (aan- en afvoer) en retourafwikkeling (recycling). Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd. De activiteiten van WOZL Beschut 2.0 zijn ingedeeld in montage, assemblage en verpakken. Producten van metaal, kunststof en specialisaties worden door Beschut 2.0 gemonteerd, geassembleerd en/of verpakt.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl