Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
Sync - Kerkrade Catering verzorging door Limburg Catering, met mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Limburg Catering exploiteert de bedrijfscatering van Sync in Kerkrade. Hiervoor worden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor ingezet.
Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten levert Limburg Catering goedkope dienstverlening voor haar opdrachtgever, maar biedt tevens de kans aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in de toekomst doorstromen naar een reguliere functie in het bedrijfsleven.

Over Sync - Kerkrade

Sync is een grafisch bedrijf in Limburg met vestigingen in Venlo en in Kerkrade. Sync levert met name aan de volgende branches: financiële dienstverleners, industrie, logistiek en zorg. Sync geeft alles kleur. Sync heeft specialisten in dienst met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om print- of drukwerk, signing, promotieartikelen, textiel/zeefdruk, mailing of maatwerk, Sync heeft alles in huis waardoor u optimaal bediend kunt worden. Zo heeft Sync ook een eigen ontwerpafdeling en brengt de eindproducten graag bij u langs. Uniek is de eigen bestelportal. Gemakkelijker kan het online bestellen niet gemaakt worden.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl