Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
Stadskantoor Gemeente Kerkrade Limburg Catering levert mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die de bedrijfskantine van het stadkantoor volledig zelfstandig exploiteren
Limburg Catering detacheert mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, die de catering van het Stadskantoor Kerkrade verzorgen. Onze mensen verzorgen de inkoop, productie, verkoop, enz. van alle catering in het stadskantoor. Tevens zorgt Limburg Catering voor de vergaderservice en wordt de banqueting verzorgd. De financiële exploitatie is de verantwoordelijkheid van de gemeente Kerkrade zelf.
Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten levert Limburg Catering goedkope dienstverlening voor haar opdrachtgever, maar biedt tevens de kans aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in de toekomst doorstromen naar een reguliere functie in het bedrijfsleven.

Over Stadskantoor Gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. Aangrenzende gemeentes zijn onder andere de Nederlandse gemeenten Heerlen en Landgraaf en de Duitse gemeente Herzogenrath. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg. Kerkrade bestaat uit de gelijknamige plaats Kerkrade en uit de kernen Eygelshoven, Spekholzerheide, Chèvremont en Bleijerheide.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl