Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
Risse Groep - Weert Het bedrijfsrestaurant van Risse Groep dient, onder leiding van Limburg Catering, als praktijkschool om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden.
De medewerkers van het bedrijfsrestaurant van Risse Groep zijn gedetacheerd naar Limburg Catering. Het bedrijfsrestaurant van Risse Groep dient als praktijkschool om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden tot een niveau waarmee zij kunnen doorstromen naar een reguliere functie in kantines bij andere opdrachtgevers van Limburg Catering. Nico Rooijmans neemt de taak van leermeester op zich en gaat de mensen begeleiden bij zowel Risse Groep als bij reguliere werkgevers.

Over Risse Groep - Weert

De Risse Groep heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een netwerkorganisatie die zich richt op het bieden van kansen op werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij halen ze het beste in mensen naar boven. Ze begeleiden hen bij de specifieke ontwikkeling van hun mogelijkheden, talenten en ambities en werken hierbij samen met veel partners in de regio. Op deze manier is Risse Groep succesvol in het bieden van passende werkplekken voor deze doelgroep, in de eigen leerwerkbedrijven en bij de bedrijven uit het netwerk.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl