Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
Mondriaan - locatie De Brok Heerlen Detachering van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die de verantwoordelijkheid nemen om de catering te exploiteren
Limburg Catering detacheert mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, die bij Mondriaan de catering verzorgen. Onze mensen verzorgen de inkoop, productie, verkoop, enz. van alle catering op de locatie De Brök in Heerlen. De financiële exploitatie is de verantwoordelijkheid van Mondriaan zelf.
Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten levert Limburg Catering goedkope dienstverlening voor haar opdrachtgever, maar biedt tevens de kans aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in de toekomst doorstromen naar een reguliere functie in het bedrijfsleven.

Over Mondriaan - locatie De Brok Heerlen

Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met zo'n 40 locaties. Jaarlijks wordt zorg geboden aan meer dan 7.000 mensen. Mondriaan heeft speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en voor mensen met verslavingsproblematiek. Daarnaast biedt Mondriaan forensische psychiatrie. De belangrijkste taak is mensen te helpen die door psychische aandoeningen gedurende kortere of langere tijd belemmerd worden in hun welzijn en functioneren. Het uitgangspunt daarbij is: thuis als het kan, opgenomen als dat echt moet. De aanpak is oplossings- en samenwerkingsgericht en zoveel mogelijk op de persoon afgestemd. Met meer dan 2.000 medewerkers is Mondriaan één van de grotere werkgevers in Limburg. Mondriaan is een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. Opleiden en wetenschappelijk onderzoek staan in dienst om, op basis van de nieuwste inzichten, de zorg continu te verbeteren.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl