Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
Gemeente Kerkrade - locatie Hammolenweg Detachering van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die de verantwoordelijkheid nemen om de catering te exploiteren
Limburg Catering detacheert mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, die de catering van de gemeente Kerkrade aan de Hammolenweg verzorgen. Onze mensen verzorgen de inkoop, productie, verkoop, enz. van alle catering op de locatie Hammolenweg. De financiële exploitatie is de verantwoordelijkheid van de gemeente Kerkrade zelf.
Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten levert Limburg Catering goedkope dienstverlening voor haar opdrachtgever, maar biedt tevens de kans aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in de toekomst doorstromen naar een reguliere functie in het bedrijfsleven.

Over Gemeente Kerkrade - locatie Hammolenweg

Kerkrade is een Nederlandse gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. Aangrenzende gemeentes zijn onder andere de Nederlandse gemeenten Heerlen en Landgraaf en de Duitse gemeente Herzogenrath. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg. Kerkrade bestaat uit de gelijknamige plaats Kerkrade en uit de kernen Eygelshoven, Spekholzerheide, Chèvremont en Bleijerheide.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl