Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
Eagle Simrax BV - Kerkrade Mensen kunnen meer als ze de kans krijgen.
Limburg Catering exploiteert de bedrijfscatering en de koffievoorziening van Eagle Simrax BV in Kerkrade. Hiervoor worden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor ingezet.
Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten levert Limburg Catering goedkope dienstverlening voor haar opdrachtgever, maar biedt tevens de kans aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in de toekomst doorstromen naar een reguliere functie in het bedrijfsleven.

Over Eagle Simrax BV - Kerkrade

Simrax behoort tot de EKK groep in Japan. Simrax is een productiebedrijf dat hydrodynamische afdichtingen produceert voor de automobiel- en huishoudindustrie wereldwijd. Jaarlijks worden er meer dan 30 miljoen afdichtingen geassembleerd in een high-tech productiefaciliteit en daarmee wordt een omzet van € 33M per jaar gerealiseerd. Als toeleverancier worden zeer hoge eisen aan de producten en dus ook aan de werknemers gesteld. Een goed samenwerkingsverband tussen de werknemers is een van de belangrijkste instrumenten om succesvol te kunnen zijn.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl