Lekker en gezond
Catering op locatie
Neem direct contact op
Carbon 6 (Oude CBS gebouw) - Heerlen Professionele grootschalige catering die volledig uitgevoerd wordt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
Limburg Catering exploiteert de catering in het oude CBS-gebouw aan de Kloosterweg in Heerlen. De exploitatie gebeurt volledig met mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In het gebouw werken dagelijks ruim 1.000 mensen en is plaats voor nog eens 2.500 mensen.
Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten kan Limburg Catering de prijzen laag houden , maar wordt aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt tevens de kans geboden om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in de toekomst doorstromen naar een reguliere functie in het bedrijfsleven.

Over Carbon 6 (Oude CBS gebouw) - Heerlen

Carbon6 is een nieuwe idee voor een oud gebouw. In Carbon6 ontmoeten mensen elkaar. Een ideale mix van ondernemers, creatieve mensen, onderwijs, bedrijven en bezoekers draagt bij aan de versterking van de binnenstad van Heerlen. Carbon6 biedt een multifunctionele omgeving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen, creatieve economie tot bloei komt, werknemers nieuwe kansen krijgen, stadslandbouw in de praktijk gebracht wordt en kansen geboden worden. Carbon6 brengt gebruikers van oude gebouwen samen. Vanuit de diversiteit aan behoeftes die de mix van gebruikers, huurders en bezoekers kenmerkt, kan iedereen met bijzondere ideeën bij Carbon6 terecht.
Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl