Overeenkomst met Gebroeders Koffie

Limburg Catering zocht naar een goede flexibele en betrouwbare partner voor het leveren van 22 volautomaten voor warme dranken bij haar opdrachtgever WSP Parkstad. De overeenkomst betreft ook de technische service. Roger Daemen: "Door de samenwerking met Gebroeders Koffie hebben wij het vertrouwen dat we onze opdrachtgever WSP Parkstad op zeer goede en professionele wijze kunnen bedienen."

Alle automaten worden op internet aangesloten zodat het onderhoud en de service zeer efficiënt uitgevoerd kan worden. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Fair Trade Rain Forest Alliance koffieproducten. Gebroeders Koffie zal de betrokken medewerkers een technische training geven en tevens volledige ondersteuning bieden met betrekking tot de dagelijkse verzorging en technische aspecten.

Gebroeders Koffie heeft net als Limburg Catering ook social return hoog in het vaandel en beide bedrijven zullen hun activiteiten hierop in de toekomst verder uitbreiden.

Heeft u ook interesse om koffie te schenken op maatschappelijke basis met verzorging van de voorziening door Limburg Catering? Neem contact op met: Roger Daemen tel. 046-4600300 of stuur een e-mail naar: r.daemen@limburgcatering.nl

Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl