Ben Theeuwen nieuwe directeur van Limburg Catering

Om het huidig gezonde en stabiele bedrijf verder te ontwikkelen is de keuze gemaakt om Ben Theeuwen met ingang van 1 juli a.s. als directeur aan te stellen bij Limburg Catering. Ondanks de Corona-crisis heeft Theeuwen heel veel vertrouwen in de toekomst van Limburg Catering.

Ben Theeuwen (53) heeft ruim 30 jaar ervaring in de commerciële en facilitaire dienstverlening. Hij is de afgelopen 11 jaar als directeur eindverantwoordelijk geweest voor Balanz Facilitair (Vebego) en diverse daaraan gelieerde ondernemingen. Theeuwen is tevens voorzitter van het succesvolle MVO-platform Sprinc in Parkstad. Limburg Catering is partner van Sprinc. Ben Theeuwen gelooft in de (groei)potentie van Limburg Catering. Hij is ervan overtuigd, dat Limburg Catering haar positie binnen de private, publieke en semi-publieke sector verder kan uitbreiden en dat Limburg Catering een grote toegevoegde waarde kan bieden. Zijn ambitie is om er voor te zorgen dat Limburg Catering “het meest inclusieve cateringbedrijf” gaat worden binnen haar geografisch werkgebied.

Limburg Catering is actief in Limburg en gedeelten van Noord-Brabant. Bij Limburg Catering werken ca. 130 personen, waarvan bijna 70 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

  

Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl