Missie

Limburg Catering is een cateringorganisatie voor de onderwijssector, de gezondheidszorg en bedrijven. Een jonge, dynamische en informele organisatie die professionaliteit en transparantie als kernwaarden ziet voor haar bestaansrecht. Door invulling te geven aan de cateringactiviteiten neemt Limburg Catering haar klanten een belangrijk bedrijfsproces uit handen.

Binnen Limburg Catering wordt niet met standaard concepten gewerkt, maar wordt steeds maatwerk geleverd. Limburg Catering neemt in het bepalen van het assortiment een adviserende rol, de definitieve beslissing wordt altijd in overleg met de klant genomen.

De klant kan op de dienstverlening van Limburg Catering vertrouwen en de onderlinge relatie tussen de klant en Limburg Catering laat zich daarom het beste typeren als partnership. Om deze reden heeft de dienstverlening van Limburg Catering veelal een langdurig karakter, waarbij goede werkverhoudingen met alle betrokken partijen, een optimale kwaliteit en een bevredigend rendement voor de aandeelhouders geen moment uit het oog worden verloren.

Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl