Diensten

De services die Limburg Catering haar klanten biedt zijn onder te verdelen in vier hoofdzakelijke diensten: counteruitgifte, banqueting, koffievoorziening en automatencatering. Dankzij goede samenwerking met een aantal vaste leveranciers, kan Limburg Catering iedere klant een passend aanbod garanderen.

Counteruitgifte
Uitgifte aan de counter is de meest gevraagde dienst binnen Limburg Catering. Op dit moment wordt aan alle klanten van Limburg Catering counter uitgifte geleverd.

Banqueting
Naast uitgifte aan de counter biedt Limburg Catering haar klanten ook banquetingservices. De klant kan op bestelling producten aanvragen voor bijvoorbeeld vergaderingen, lunches of diploma-uitreikingen.

Koffievoorziening
Los van het standaard aanbod in de kantines of restaurants, verzorgt Limburg Catering naar wens van de klant, ook de koffie- en theevoorzieningen.

Automatencatering
Veel klanten hebben behalve counteruitgifte ook behoefte aan een automaat in hun kantine of restaurant. De automaten worden geleverd in samenwerking met de verschillende leveranciers van Limburg Catering.

Facebook Partner
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-460 0300 | F: 046-458 0707 | info@limburgcatering.nl